WARNING! xxxv1r0j4nxxx mengganas lagi!

7:03:00 PM

    xxxv1r0j4nxxx? Ape tu? Ok, kalau korang nak tau,  xxxv1r0j4nxxx tu adalah hacker yang famous kat You Tube. Kalau korang aktif kat You Tube korang mesti tau. Dia ni memang agak creepy laa, sebab akaun yang dia hack bukan akaun biasa-biasa, tapi yang feymes-feymes, yang da jadi parner You Tube. Pagi ni, channel You Tube favourite aku kena hack, tension betul.. Habis suma video kat channel tu dibuangnya..

Linus Tech Tips yang dah kena hack.
   Dia ni dah hack banyak sangat account. Aku tak tau lah apa motif sebenar dia, tapi pada pandangan aku dia ni memang tak de life. Bukannya dia boleh dapat duit pun, orang makin benci dan maki-hamun ada la.. Yang lebih teruk lagi, dia bukan je hack account, tapi dia siap ugut lak. Orang yang nak dapatkan balik akaun tu kena baca satu teks yang sangat memalukan yang hacker tu buat, then post kat You Tube bagi satu dunia tengok. Memang sadis. Ni salah satu mangsa yang terkena ugutan dia:



   Kalau korang cari kat You Tube tu, ada banyak lagi video camni. Ini bukan dorang saja-saja buat, tapi memang benda serius. Click sini nak tengok antara channel yang da kena hack. Pada mana-mana bloggers yang ada akaun You Tube tu, hati-hatilah, terutama pada yang feymes-feymes ni.

You Might Also Like

1 comments